Saneeraustyöt ammattilaiselta koko Suomeen 

Jätä saneeraus ammattilaiselle, niin pääset paljon vähemmällä. Niin, miksi hikoilisit itse remontoiden kotiasi, kun ammattimies hoitaa homman puolestasi juuri omien toiveidesi ja tarpeittesi pohjalta? Teemu Tiimi Oy tarjoaa monipuolista saneeraus- ja remonttialan palvelua taloyhtiöille ja yritysasiakkaille mm. Turun ja Helsingin seudulla sekä muualla Suomessa.

Teemme kaikki sisätilaremontit ja –saneeraukset aina laadusta tinkimättömällä asenteella. Meillä on valttikorttinamme myös se, että olemme asiakas­lähtöinen toimija. Pidämme kiinni sovituista asioista, kuten esimerkiksi aikataulusta ja budjetista, ja teemme sen, minkä lupaammekin. Lisäksi pidämme asiakkaamme koko ajan tiedonkulussa mukana, jotta tiedät, miten remontti tai saneeraus etenee.

Laadukas työ

Saneeraus tapahtuu toimestamme aina laadusta tinkimättä, olipa kyseessä sitten rakennuksen täysmittainen remontointi, uudistaminen tai laajentaminen. Meillä on vuosien tuomaa kokemusta erilaisista saneeraus­projekteista Turun seudulla, joten kun tarvitset luotettavaa rakennusalan yritystä remontoimaan, laajentamaan tai uudistamaan kotiasi, liiketilaasi tai muuta kiinteistöäsi, Teemu Tiimi Oy on valmiina auttamaan.

Ota yhteyttä ja kerro, miten voisimme palvella juuri sinua tai pyydä suoraan tarjous!