Piha- ja kaivuutyöt monipuolisesti

Teemu Tiimi Oy toteuttaa pienkaivuutyöt ammattitaidolla Turun seudulla ja tarvittaessa myös muualla Suomessa. Teemme kaivuutöitä laidasta laitaan esimerkiksi omakotitalojen ja taloyhtiöiden pihoilla. Pienkaivuutöitä voivat olla esimerkiksi pienten ojien kaivuutyöt ja kaikenlaiset pihatyöt, kuten nurmikoiden tasoitukset.  

Palvelemme joustavasti ja luotettavasti niin yrityksiä kuin taloyhtiöitäkin.

Piha kuntoon ammat­tilaisen toimesta

Teemu Tiimi Oy käyttää pienkaivuutöissä 1,5 tonnin kaivinkonetta, jolla onnistuvat esimerkiksi kaikenlaiset pihojen kaivuutyöt, viherrakentamisen työt sekä ojan kaivuut.

Pihakivetyksen onnistuminen on usein milleistä kiinni. Jotta piha saadaan kerralla kuntoon, pihakivetysten, pihalaatoitusten ja reunakivien korjaus- ja kunnostustyöt kannattaa teettää kokeneilla ammattilaisilla.

Laadukasta työtä

Teemu Tiimi Oy korjaa ja kunnostaa pihakivetykset, pihalaatoitukset sekä kukkaistutusten ja muiden alueiden reunakivetykset 10 vuoden kokemuksella. Palvelumme sisältää kaikki tarvittavat osa-alueet aina pihakivien ja pihalaattojen hankintaa myöten, minkä ansiosta asiakkaamme ei tarvitse kuin kertoa toiveensa.

Pihakivetysten ja pihalaatoitusten etuja ovat muun muassa niiden näyttävyys ja kestävyys sekä helppo­hoitoisuus. Tasaisesti toteutetulla pihakivetyksellä ja pihalaatoituksella on helppo kulkea – olipa kyseessä pihatie, terassi tai patio. Sateisella säällä pihakivetys ei muutu liukkaaksi tai mutaiseksi, mikä takaa turvallisen ja siistin kulun kotiovelta kadulle.

Teemu Tiimi Oy korjaa ja kunnostaa pihakivetykset, piha­laatoitukset ja reunakivetykset kohteessa kuin kohteessa.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous piha- ja kaivuutöistä!