Kiinteistö­korjaus ja kaluste­asennus joustavasti koko Suomeen

Kiinteistö­korjaus huoneistoissa

Toimivassa taloyhtiössä huolehditaan paitsi kiinteistön yleisistä tiloista ja ulkopinnoista, myös huoneistojen kunnosta ja viihtyisyydestä. Ajan kuluessa asumisen jäljet alkavat näkyä työtasojen ja kaapistojen pinnoilla, kylpyhuoneessa ja pesutiloissa sekä ikkunoiden ja ovien toiminnassa, mikä puolestaan vaikuttaa asumis­viihtyvyyteen sekä asunnon houkuttelevuuteen.

Huolehdimme niin pienistä kuin vähän laajemmista asennus- ja korjaustöistä keittiöstä aina kylpyhuoneeseen ja saunatiloihin. Olipa kyseessä kiintokalusteiden asennus, kaapistojen uusiminen, saunan lauteiden tai kylpyhuoneen lavuaarin vaihto, me teemme työmme viimeistellysti ja asukasta mahdollisimman vähän häiriten.

Kalusteiden asennukset ja korjaukset

Teemu Tiimi Oy asentaa, huoltaa ja korjaa kaikenlaisia kiintokalusteita ja muita kalusteita huoneistoissa ja asunnoissa. Asiakaskuntamme koostuu pääasiassa sopimus­asiakkaista, kuten kiinteistöalan ammattilaisista, joille tuotamme heidän ja heidän asiakkaidensa tarvitsemat palvelut aina luotettavasti ja laadukkaasti.

Asennamme, huollamme, korjaamme ja uusimme

  • Kiintokalusteet
  • Kaapistot
  • Hyllyköt
  • Naulakot
  • Työtasot
  • Paneloinnit

Palveluihimme kuuluvat sekä pienet ja yksittäiset kaluste­asennukset ja kaluste­korjaukset että kattavat kokonais­valtaiset pintojen uusimiset, jotka toteutamme mittatilaustyönä. Näin tulokseksi saadaan yksilöllinen kokonaisuus, joka palvelee käyttäjänsä tarpeita sekä toiminnallisesti että esteettisesti.

Kylpyhuone- ja saunatyöt

Teemu Tiimi Oy:n kylpyhuone- ja saunatyöt kattavat niin kaluste­asennukset ja -korjaukset kuin erilaisten pintojen huollot ja uusimiset.

Kylpyhuone ja saunatilat altistuvat sekä kosteuden, lämpötilojen vaihtelun että niiden käytön aiheuttamalle kulutukselle. Jos tilat ovat kuitenkin yleisesti toimivat, voivat pienetkin korjaustyöt tehdä niistä helposti viihtyisämmät ja toimivammat. Ajoissa tehdyt uudistus- ja korjaustyöt auttavat myös ehkäisemään vaurioiden ja vahinkojen syntymistä sekä vähentämään kylpyhuoneiden ja saunatilojen remonttitarvetta.

Ota yhteyttä ja kysy lisää kiinteistö­korjauksesta tai kaluste­asennuksista!